Skriv ut
Lgg till som bokmrke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Några av dessa partners är:

 

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.


 

Busck

 

Busck & Co från Göteborg har levererat elmotorer sedan början av 1900-talet och är av de största leverantörerna på den nordiska marknaden. Sortimentet är brett och lagerhållningen stor så att kunderna alltid kan få sina produkter inom en rimlig tid.


 

Milwaukee

 

Milwaukee är en av världens största producenter av innovativa Heavy Duty elverktyg och tillbehör för professionella användare sedan ca 85 tillbaka.


 

Esab

 

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning.


 

Swedol

 

Vi representerar Swedol i Bollnäs. Swedol är för proffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn – och andra som väljer proffskvalitet.

 


 

Gelins KGK

 

Gelins-KGK AB är ett agenturföretag som säljer produkter inom lantbruk, industri och fordon som högtryckstvättar, kompressorer och tryckluftsverktyg.


 

Makita

 

Makita har ett mycket stort sortiment av proffsmaskiner och tillbehör och kan därmed bli din totalleverantör utav elhandverktyg.


 

Gisle

 

Gisle Krigsvoll AS är en importör/grossist/distributör av verktyg och maskiner.


 

Grunda

 

Grunda erbjuder en av marknadens vassaste sortiment inom bl.a. Lås & beslag, El & Belysning, Lyft & Lastsäkring och Förbrukningsvaror.


 

Skydda

 

Skydda är en av de ledande leverantörerna av lösningar och utrustning för personligt skydd i norra Europa.


 

Yara

 

Genom vårt sammarbete med Yara kan vi erbjuda deras stora sortiment av bl.a. gas